Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror köttet återbildas efter döden, inkarneras igen, medelst helning via Anden.


Läkande Kraft



Det svänger i
kosmiska leder.
Rusning inemot
centrum, var dag.

Man kan flytta till
en annan planet,--
genom att byta - liv!

Många i dagens
Ungdom torde vara
reinkarnerade från
platser uti
Yttre Världsrymden!

1212 lämnade jag
Tellus för en annan,
större planet och kom
tillbaka, först 1859.

Det är bara Idioti å
tro på Big-Bangteorin!

Är väl förtrogen med
den kropp å själ, min
Ande bebor...

Den vittnar om ett evigt Ursprung.

Den har passerat
många kroppar, -
otaliga liv...

Om detta skulle vara fel,
finnes synnerliga skäl till
ren & skär besvikelse!

Vaddå, upphöra å existera?!

Fixar inte å dö, -- om
det är slutgiltigt, en
frånvaro -för evigt- utan
minsta bevekelsegrund
för återvändo...

Anden vill lappa å laga
ett trasigt, förstört liv!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-25 13:40



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Intressanta tankar
som lättar ankar.
2014-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf