Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vermont

Jag såg inga fallosformade föremål [på min väg till Vermont].
Däremot ett avsågat hagelgevär [riktat mot tinningen på abdukanten]. Tidningspapperet i bagageluckan [var inte sanktionerat av någon].
Men jag hade diariefört det ändå [som ett arv för eftervärlden].




Fri vers av Den försvunna
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-25 14:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag förstår inte behovet av att sätta texten i det där speciella förrådet av texter, som gör ( och ) så kantiga. Jag kan inte heller påstå att jag förstår något av texten, utöver att jag känner igen enstaka ord och även bokstäverna som användes för att skriva orden. Vermont är väl en stad någonsans i uesa. Har läst en bok där handlingen utspelades delvis där dock, så staden borde därför finnas på riktigt. Även om en del städer och platser ju kan vara som påhittade när en författare som Stephen King är i farten. Men jag uppskattar en del av känslorna jag fick av att läsa texten. Nyfikenhet och sömnighet.
2015-09-14

    ej medlem längre
som små betraktelser på en resa. lite suddigt sådär..snyggt

kul att du är här igen! du har varit saknad!
2014-07-25

  cilax VIP
gillar det lite disträa i texten
2014-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Den försvunna