Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar I Torsås bygd


Här I amfie teaterns uråldriga akustik
Rungar Torsås bygdens  mystik

Vi klär oss i blomster, reser vår stång
hyllar vårt sommar sol stånd
med traditionernas sång

Glädje och skratt
till sommarens gåva
det är vad dagen har att lova

Här i Torsås bygdens skatt

Så Låt Flärparna leka
av vindarna smekas

Som om vi vore barn igen

Våra hudar av solen stekas
Under sommarens brinnande sol

Låt barnen vi är åter dansa
I Ekbacken grönskande blom

Låt oss dansa till toner av urminnes tider
och ekon av förfäders skratt

Små grodorna små grodorna
Vi dansar till midsommar natt













Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-25 15:33



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
FÖRSKRÄCKLIGT ! denna ständigt återkommande midsommar att för åldringar hålla stånd,invandrarna skakar på huvudet.
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström