Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensamhetens gränslösa möjligheter/överdos

Orka bli orakel!
Jomen.. ja jag satte ribban lite högt kanske.
Har alltid haft höga krav,
därför blir jag kvar i sängen
Man filosoferar så bra där,
det är en del av utbildningen

Men nu mår jag lite illa,
har satt i mig fyra böcker idag
och två tårtor,
tårtbitar menar jag,
av marsipandrömmar,
det är intergalaxtiska små besök
som är så stimulerande
för en kall ande som min

Nån stimulans måste man ju unna sig
jag menar andra åker utomlands,
umgås...

Umgås, där sa jag nåt!




Fri vers (Modernistisk dikt) av KattenKin VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-26 02:08



Bookmark and Share


  MieMo
I ensamheten äter man för två...
2014-08-03

  träsnidaren
Fantastiskt!
2014-07-26

    ej medlem längre
Fyra böcker och två tårtbitar på en gång var lite väl häftigt kanske för att må bra av...
2014-07-26

  Magica VIP
Ensamheten är inte lätt... :(
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP