Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raka rör med krökt rygg

Så lätt att ge andra råd
men i egna härvor
finner man knappt en röd tråd

Andra hjälpsamma nystar
men om de sanna problemen
man inte ett ord knystar

Komplexa käppar i hjulet
sanningen, kärleken och livet
allt det viktiga blir stulet

Det känns som att göra självmål
lika förargligt, vilken miss
man blir någon man sen inte tål




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-26 13:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är konstigt att det är lättare att ge andra råd, men man ser kanske inte problemets svårighetsgrad då.
2014-07-26

    ej medlem längre
amen+
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP