Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ödmjuk & stolt.


Bekännelser i Livets e.m.



Långt om länge har jag farit.
Det tog faktiskt en evighet.
På mången plats har jag varit,-
åkt omkring i en rymdraket...

Känt röd Kärlek å grön Mystik.
Brottats med fiender - i hat.
Ingen Värld var den andra lik,-
å olika var varje stat.

Vackra gossar jag skådat -
å vissa var fula som stryk!
Änglar har, ljuvt, mig bebådat;
det avtryckts på allsköns triptyk.

Hängiven, är denna kvinna,-
- typ en feminin libertin!
Önskar hela Världen vinna,-
- ni ser då min lyckliga min!

Bryter mot den lag, - om jag kan,
den där 2 kvinnor får dela
på å tävla om samme man.
Man vill ha kakan, själv, hela!

Utifall, det -nu- möjligt är!
Konkurrera med en hora -
- är nog en rätt dålig affär;
Å, jag avskyr å förlora!

Nåväl, jag fortsätter å gå
på Tillvarons slingrande stig,
mot i fjärran hägrande Mål;-
Försöker å undvika - krig!

Ni kan höra mitt djungelvrål...!




















































































































Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-26 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rakt och rättframt!
Bra skrivet!
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf