Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hugskottsminne.


En dag vid Havet


Det var en blå sommardag.
Vid Havet gick du å jag.
Vi erfor en viss aning.
Fiskmåsar flög på spaning.
I luften förnams vinddrag.
Du hittade en badring!

Likt en levande docka,
som ut mig ville locka -
på ett helfestligt galej,
du stirrade rakt på mig.
Sen började du plocka
snäckor å apade dig!

Jag kände mig glad å fri.
Så kastade vi oss i
böljan med kläderna på.
Varför bry sig man vart våt?
En omåttlig energi
vi genomfors av, just, då!

Hur det gick, sen, vet ej jag.
Men det var en härlig dag!
Och, små minnesglimtar finns.
Som - att du var lik en prins!
Å, att vi tog nya tag...
Du hade ursnygga jeans!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-26 17:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det låter skönt en sådan varm dag som det är idag...härligt...
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf