Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuklanda vasst

 

Svårt att gå av drogerna
om man är uppfylld av självförakt
känner man sig som ett monster
är det svårt att förlåta

Demonerna lever ett eget liv
frodas som resistenta bakterier
livrädd att möta sig själv
och det man ställt till

Kaos har en tendens att växa
dra med sig allt som en tsunami
jobb, hus o hem, hela familjer
allt går sönder, ensamheten återstår

Mängden av misslyckade val
alla upprepade misstag
prioriteringar som görs
av ett infekterat sinne

Allt som allt blir allt för mycket
man krossar varje spegel
lögnerna lindar in dig
och hatet växer sig starkt

***

Som liten hoppade du tre gånger
från samma plats på bryggan
du nöjde dig inte
förrän din fot var sönderskuren
och den vassa stenen
tror du visst fortfarande är mjuk




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-26 21:25



Bookmark and Share


  träsnidaren
Innerligt starkt fångat!
2014-07-27

    ej medlem längre
För mycket svåra saker som händer....
då blir det till slut kaos ....i tankarna....i allt...
Stark text
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP