Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sommarregn.


Det är nu...



Det regnar i själen.

Kroppen håller sig på torra land.

Åskan går i Sinnevärlden.

Frågetecknen duggar i hjärtat.

Kyssar,- som röda droppar av blod.

Håll mig varm i Stormen!

Sjung med mig - om Sommaren.

Det är nu Livet växer...






Fri vers av Marianne Räf
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-27 13:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En vacker text att tänka kring...
2014-07-28

    Dan Myrbeck
Gillar rad 1 och 2 bäst!
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf