Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort paus

Lutandes mot en vägg.
Försöker hitta min förlorade kondition.

Två mjuka kyssar knappt nuddandes dina nackhår
i ett fåfängt försök att bli upptäckt.
Men.
Du kan inte se mig.
Du ser inte dig själv än.
Din rygg förblir vänd mot mig.




Fri vers av MaFilda
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-03-30 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda