Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För döva öron

 

Han kör på i 190 km/h
körkort saknas
men som han säger;
man kan inte ha allt

Det gäller inte bara farten
hemligheten är att se vägen
men med torkarblad på maxvarv
som viftar undan samvetet blir det svårt

Kompassen finns inte för intet
en gåva är den för den vilsne
tar sig uttryck som skadar;
låt det blöda, då får du sikt

Tjuvtankar som regel
tar tillbaka lite bonus
från ett samhälle som stal
både barndom och framtidstro

Gasen i botten in i en bergvägg
slutar sämre än att trampa lite snett
- Kliv ur din farkost!

upprepar vi rakt ut i rymden




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 595 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-07-27 16:29



Bookmark and Share


  MieMo
Du, min vän, så klart du ser det dunkla och så lätt du förmedlar det tunga!
2014-08-03

  Undine
Vilken text. Gillar hur du leker med orden så ledigt, fantasifullt och lätt.
2014-07-30

    ej medlem längre
sköna rader att läsa
gillade
2014-07-28

    ej medlem längre
Härligt bra slutmening!
2014-07-28

    ej medlem längre
Mycket stark text, berör djupt...
...ett samhälle som stal barndom och framtidstro....

2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP