Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att plötsligt mötas av tystnad istället för kärlek. Nedtecknat på tåget en varm sommardag.


En knytnäve

Din knytnäve feghet
slog mig i bröstet.
Kvar är bara tysthet,
inget av löftet.

Inte du.
Inte jag.

Jag försöker glömma,
men vet inte vad.
Jag känner det ömma,
men vet inte vad.

Inte du.
Inte jag.

Din knytnäve tysthet
slog mitt i bröstet
Kvar är bara feghet,
inget av löftet.




Bunden vers (Rim) av Jakob Nylin
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-27 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Nylin
Jakob Nylin