Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte. Det är komplicerat. Eller så är det bara banalt.


Vackra blommor

Jag tänkte ge dig vackra blommor
idag på alla hjärtans dag
men det här är allt jag förmår

Jag har sett dina laster
och jag har hört dig sjunga
Jag har sett dina krafter
och vi är fortfarande unga

Du är den finaste jag vet,
en mästare på alfapet
Du är den finaste jag vet,
du är mitt alfabet.

Ditt liv blev en del av mig
jag undrar, tillhör jag dig

Jag tänkte ge dig vackra blommor
men det är svårt
det är du, som är
den vackraste av blommor




Fri vers (Fri form) av Jakob Nylin
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-03 00:08



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Vackert!
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Nylin
Jakob Nylin