Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Ett två tre fyr fem
Sommarsekunder räknas
Själen i blixtljus




© Birgitta Englund Dimitrova 2014




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-28 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP