Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sköna maj





Yppig päronbrud
Har fest med skönhet och doft

Gästerna surrar



© Birgitta Englund Dimitrova 15 maj 2023




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-15 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP