Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är bara så viktigt

det är bara så väldigt viktigt
att vi inte hamnar där
så där långt bort från oss själva
som en del gör
och jag såg en härom dan
som hamnat där
stor och alldeles överfull av känslor som inte vågat kännts
i en kroppshydda full av irritation, frustration, gömda tårar och glömda orgasmer
med blekblont hår
och alla känslor hade på nåt sätt ändå lyckats ta sig utanför
i en liten ettrig terrier i samma nyans som mattes permanent
för de ville ju ta vägen
någonstans
medan matte jobbade, sov och gnällde på politikerna
eller Gud
för situationen är ju bara inte hållbar
matte vet det och någons fel är det väl
och visst finns det hopp även för en blekblond permanentad matte
men jag vill ändå understryka
det är bara så väldigt viktigt
att vi inte hamnar där
så där långt bort från oss själva




Fri vers av sara-ingeborg
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-03-30 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara-ingeborg