Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trendig


"Chic" Elegant-fattig.

***

(dagensdikt)

Saliga äro de, fattiga i anden.

 

"Chic" Elegant-fattig.

I dikternas land, finns inget hat.

Refererar sig bara till bästa citat.

 

I diktarens hus, finns ingen diktator.

 ingen säjer, se upp!

– Här drar vi en strecka av tjocklek ekvator,Ecuador.

 

 Freden föds från artikulerade vänliga, ord

 Gangster rus och snus, gör ingenstans hus.

Jag, du och vi anses som jämlika utan strid.

 

 Vad vore judarna ”globala judar" utan Gaza strid?

 

 

En värld av sagor, skapar man med sagor.

 Ser jag fel då,

 Sele du nu hästar för fejd som en dragon?!

                             ***




Bunden vers (Rim) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-29 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP