Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men när det rasar, rasar det som laviner

Man blir tagen
fast det är hans rejs
en son utanför lagen
kväver, kräver, tar all spejs

Vi snärjs i missbruket
inblandade i hans livsstil
hela hysteriska gangster-stuket
med ett humör utan spärrventil

Med avsågat hagelgevär
ser han om sitt hus
då slipper han besvär
för framtiden saknar visst ljus

Pappa, partner, bror och son
krossade illusioner
vi har honom bara på lån
rullar sedlar o drömmer om miljoner

Pålitlig som en reptil
ljuger oss troende
med ett karismatiskt smil
går inte att ha inneboende

Polispådrag o husrannsakan
hemmet i ruiner
han ville vara kung, sticka ut hakan
men när det rasar, rasar det som laviner




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 726 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-29 14:40



Bookmark and Share


    Silverbjer
Snyggt slut.
2014-08-03

    ej medlem längre
Fint diktat och rimmat om saker som inte är lätta att handskas med.
2014-07-29

  Marianne Räf
Mkt bra skrivet! Å vilka jysta rim!
Man känner igen karaktären. Har,
väl, varit lite "värsting", själv,-men
det var längesen. Pundat har jag ej
gjort på 15 år! Vilket är skitskönt!
Å INTE göra, alltså!
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP