Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kommer möta dig där

 

Du ska genom ett nålsöga
bland det svåraste att passera
att landa, komma ner från det höga

Ge inte upp när benen går av,
när gråten sköljer över dig
och du befinner dig i ett eldhav

Du är så mycket större än kostymen du valt
jag talar om den du blev
av alla preparat som du svalt

Nu gäller det för oss att försöka förstå
fast vi ser dig som så färgstark
kommer du att känna dig liten och grå

Du kommer kräla i stoftet
samvetet ställer till det
du får tomtar på loftet

Detta blir din viktigaste fight
när demonerna tränger in dig i hörnen
o klinikens väggar sluter sig så tajt

Men du ska se att du kommer ut
andra sidan finns
vi möter dig, vår kärlek tar aldrig slut




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-29 16:31



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Ursäkta? Men vem riktar du dig till här?
Kan inte vara roligt att bli behandlad så -
- till ord å handling! Ganska skymfande
tillmälen! Är intresserad av å få veta
VEM som röner ett sånt ogillande? M V H
2014-07-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag hoppas att det är riktat till en stor poet, som jag saknat.
2014-07-29

    ej medlem längre
Så fint att få ett så kärleksfullt mottagande.
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP