Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Vänd på den!


Pannkakan



Någon hade kul, --
på min bekostnad, -
-- i en evig Gårdag
som gick...-

Vad the Fuck har hänt!?

Det räknades ut --
hur jag skulle dö
å återuppstå till
en Existens, fylld av
bekymmer, -- stora som
amerikanska hus!

Hon måtte ha hatat mig,-
- för den enorma Fara
för hennes Lycka & Väl,
som jag utgjorde!

Hon hade litte FÖR roligt!

Jag hade för LITE skoj!

Det var INTE rättvist!
Om man säger!

Hon organiserade alla i
ett ogudaktigt Arrangemang!
De skulle -minnsann- knipa
mig i de Yttersta Dagarna!

-Dags å vända på Pannkakan!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-29 19:09



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Ha! Ja dags att vända på pannkakan. Underfundigt! Gillar!
2014-08-03

    Dan Myrbeck
....och lägga på lite
sylt & grädde





som
kompensation!

2014-07-30

  KattenKin VIP
Usch vad jobbigt! Hoppas det ordnar sig så ni inte fastnar i en loop av otrevligheter!
Fiender är inte kul att ha, men samtidigt kan man inte vara en sån skit som är vän med alla, brukar jag tänka.
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf