Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyra råd

Han ville ge henne allt
hög standard, nya tuttar
resa till solen när det var kallt

Han har alltid varit generös
ansåg tidigt som en gentleman
att presenter över kvinnor skulle strös

Vilse i universum så var Hon hans planet
han ville ge henne en egen måne
och det var för detta han slet

Han är en poet, en trollkarl
men han vet inte om det
inbillar sig att det bara är han som tar

Men morgondagen finns
våga vara vardagshjälte
så är det ingen som dina snedsteg minns




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-29 22:45



Bookmark and Share


  Marianne Räf
En fullfjädrad poet!
Tacksam att det finns såna, idag!
Bra rim å humor skadar inte! :)
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP