Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livslögn?


Lögn & Bedragande Dikt


Pajkastning pågår mellan
potentaterna! Voilà!

Doktorn sa att man INTE
ska peta sig i näsan!

Det vart dödsstöten för
min tro på läkarskrået!

De ljuger ohejdat! En dåre
faller inte Kutymen på läppen!

De säger att jag ser tokig ut!
Det är deras mentala ohälsa,

som inkarnerar sig i mitt
utseende. DE är sinnessjuka!

Jag blir heligt förbannad, då
de förödmjukar mig!

BARN är inte oskyldiga! DET
är sant! Vem trodde, väl, DET!?

Men det MESTA är: Lögn &
& förbannad dikt, här

i Världen! De är otrogna --
mot -- GUD!! Dra nåt gammalt

över er!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-30 08:36



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Ord och inga visor om att inte låta sig tryckas ner! Bra!
2014-08-03

  ULJO
Fint skaldat som vanligt
2014-08-01

    Dan Myrbeck
Härligt skrivet, särskilt:

De säger att jag ser tokig ut!
Det är deras mentala ohälsa,

som inkarnerar sig i mitt
utseende.

2014-07-30

  KattenKin VIP
Jag gillar din stil här, gillar revolten, den är aldrig fel. Fastna i deras mallar gör ingen frisk, så keep up the good work. :)
2014-07-30

    ej medlem längre
Hela sanningar är svåra att hitta - det mesta har undantag - och ännu fler "sanningar" är under utveckling: världen, och människorna (varenda en av oss) är under konstant förändring.
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf