Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stiltje i sorgens öga

 

Mitt i sorgens centrum
slår ledan ner som en blixt

Sorgen står och stampar
tvekar om den ska stanna
eller ge sig av

Om den ska inkarneras
eller ge oss fri passage

Vi har slungats ut i rymden
dragits genom en jämmerdal

Förslöts i ingenmansland
där våndan gav vika för vakuum

Närvaron lockar till flykt
man sparar tårar
men fixar inte skratt

Mitt i sorgens centrum
blir allt så avlägset
och samtidigt så intensivt




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-30 11:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör!
2014-08-04

  Marianne Räf
Instämmer med Connie och Senta, här!
2014-07-30

    ej medlem längre
Svår situation som berör...
2014-07-30

  Connie
Känner starkt för denna text! Som att befinna sig i stormens öga!
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP