Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vägvisare

Dina erfarenheter, en rikedom
av det slag man inte kan förlora
så när de tynger dig
tänk så lätt de för dig rätt
för allt du tidigare varit vilse




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-31 13:37



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tänkvärd och hoppingivande! :)
2014-08-01

    ej medlem längre
Javisst, kloka ord!
2014-07-31

    ej medlem längre
Av erfarenheter blir man vis.
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP