Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liemannen

Gammeldags slåtter
kunskap att skära gräset
liemannen vet




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-07-31 14:05



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om det dubbelbottnade i liemannen...som vet. Finns en acceptans i detta.
2014-08-08

  © anakreon VIP
Du är som liemannen själv.
Slagfärdig.
Calle
2014-08-03

    ej medlem längre
En bra haiku!
2014-07-31

    ej medlem längre
Det är svårt att slå! Bra haiku Gunnel!
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP