Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I want you to remember WHOSE you are. A change in perspective makes all the difference." Taffi Dollar


vackra, välmenande, snälla ove sundberg

- hej

- vill du ha hjälp?

jag vill inte ha din

- jag behöver kärlek

- jaha och vad behöver du

- du får klura

- men du kan väl vara mera tydlig?

- nej

här är jag

utanför din dörr

mitt i din dag

när du myser med dina barn

klura nu

nu!

vackra, välmenande, snälla ove sundberg

behöver

och efterfrågar mig

precis när hen vill

att jag ska förstå

och servera

leverera

jaha



inte nu

vill inte lägga in den växeln nu

duckar snabbt under titthålet

viskar till mina barn att

nu är vi ifred

"Knowing God’s view of you prepares you to accept and love others and to love in a way that brings joy." Taffi Dollar






Fri vers av Ess VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-01 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP