Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sann poeter vet var de hör hemma, är ensamma inte, gömmer. de arbetar där 24 av 24 timmar.


1 Augusti.

*

Slutet på månaden
Och sommarlovet.
Så i början av månaden,
"Red hot"
När solen går ner,
Stor rött och ibland gul som en citron.

Måne, lanseringar
sipprar ner
Genom skogar och stigar,
Piffa upp färgen.
trickle i
Blå nyanser.
Bläck i bläckhorn.
Där gås fjäder,
Med en anständig gäspning
Gör tecken såsom
Är tiden
Tid
Vi går till sängs.
Karlavagnen,

 


väntar i en timme redan.
Nattens älvor
strilat oss
Stars...

Skicka nattlampa
Skickade drömmar
Skickas den till korsningen

Skanderar gryning,
Ljudet av syrsor.

 

Drömmar är i röran med verkligheten.

Ånga från kaffe
Färskt kaffe,
är den mest reliabla pålitliga vän
I hård arbete som krönikör.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-01 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP