Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blixtar och dunder och magiska under!Efter som jag skannades av en blixt i morse ungefär kl. 6, sedan sov som en sömntuta under 13 500 blixtrar säjer meteorologerna, ställer jag en fråga av science fiction natur.  


Blixtar och dunder den magiska under!

 

 

 Apropå, vilket år är just nu på jorden?

”Konvertera eller dö”!

Är det ända alternativet till förfädernas mark!?

Vet någon vilket år är det nu på muslimska lagar på jorden?

Konvertera under tvång är synd på livet,

 Det säjer gamla koranen, och det ända jag vet om religion.

Jag älskar muslimer och jag har läst i deras gamla bok,

Texterna var som en överlevnad bok, trevlig ord språk.  

Bara att under andra former läser vi samma innehåll av texter:

i modern tolkning:

aforismer,

 Citater och ombuds berättelser.

Persiska dikter!

 

Den äkta Islam förpestar inte sina profeter,

Och folk som har hamnat i ovisshet.

Islam har varit självklart helig även för icke konverterade.

Som ett slags ökens mode och kamelens morgon rutiner.

som byggs på hyggen so som, fem gånger om dag uppfräschning

Av sin omtåliga vårdskropp och själ.

Vem inte önskar sig i livsmedelsbranschen en sådan personal?




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-03 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP