Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En jävla massa rim har någon hört från kim ?

Jag fångar nuet
får tokiga ideer i huvet
tar en öl och lyssnar på bob dylan
lägger min stress på den högsta hyllan
vänder på vinden
vänder andra kinden
småler åt minnesbilder
tar en öl till
det hade varit gott med sill
vattnar mina muskler
ger fåfängan en chans
bjuder gärna upp till dans
slänger reklamen i återvinning
då återvänder matrumsbordet
vem är det som har ordet
låter tystnaden tala i min själ
vill dom flesta väl
om du trampar på min tå
kan du få en smäll som färgar dig blå
tar en öl till
snart får det bli en cider
allting förändras och blir till nya tider
jag tänker på någon speciell
och ger mig själv en smäll
inuti hjärtat pumpar det som fan
kärlek som på autobahn
vuxna lekar blir lätt till barnsliga tankar
smartare sagt än gjort
jag gjorde smartare saker förr
men visa män knackar på min dörr
ska man öppna eller bara skita i det och ta sig en lur
en gorilla ryter i min tambur
tar en öl till och tänker på saken
inte lönt att vara alltför vaken
bättre då naken
utan en tråd på min kropp
springer mot ett dött lopp
men aldrig
icke så nicke utan
hopp




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-04 17:03



Bookmark and Share


  Josi
He he he!

Älskar ett bra rim!

Tack!
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan