Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\ 4B är 413 enligt många. Logik bygger inte på konventioner.

Äntligen en (formell) rubrik
med 4B i. Logik bygger inte på konventioner. Således.
11100.0 copy right – till exempel.folder write (97) system. Then… return.
00035.3 är (hypotetiskt) 35-3 = 32 [w] i: annan form. Then… return.
91022.2 är (troligen) något. En vagnretur = vr (havre-flarn) [cheese] före: Käse. Till exempel. Och 4B är (tydligen) [enligt manualen] 413 enligt många. Observera: många är inte manga – förstås. Eller: naturligtvis. UNICODE (then) [may-bee] googeln.
32 > W eller w – space är en senare fråga. Förstås. UNICODE – ånyo? Tydligen, ja.
77 < M eller m – mycket möjligt, Mjölby är (tydligen) [CODE] enligt manualen. Även på poeter.se finns "code" – tydligen? Tydligen, ja. Tjatigt värre… enligt manualen. I nu-läge… t, i: manualen. Eller: pågående handbok. Letter Gothic 512 före 1024 och 2048 före i: måhända (en) [1] tabulering… tjatigt värre.
1024 – not wronix.
0512 – innehåller (tecknet) [symbolen] 0 – noll, okay.
0128 – inte automatiskt = at [@] c8 – förstås. Okay så. Före Letter Gothic – ånyo.
Äntligen en (formell) rubrik – varför (why) ingen punkt i objekt-
typ-
en…
rubrik?
Också en fråga, förstås.
[^] (enligt manualen) [20e807] på väg mot [20e808] – parentesen är en (mycket) viktig = important (Basic) grej. Bokstaven j – tämligen important, viktig… etc.
Bokförlag är en plur-
form.
11 (1011) [2]
01 (1) [2]
21 (10101) [2] {indexerigen är viktig… important, etc.} Fundering bokförd av "farbrorn" enligt manualen… en tjatigt "verbose" data produkt – wow? Not frequently. Emellertid. Och: eventuellt bandy before bagno.it em en eo f.
/0 är extra? Enligt manualen, ja. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..




Bunden vers av farbror zwed
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-07 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed