Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi kan göra idag...

Jag vill vara del i ett samhälle 
som tar vara på möjligheter
nyttjar tiden och ser potential
där mottot är
" Det vi kan göra idag
spar vi inte till en annan dag"
För det är när vi tillsammans
strävar mot ett gemensamt mål
som vi känner ansvar, att vi är delaktiga
och att vi kan vara stolta över att prestera.

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-07 21:04



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Skriver under här!
2014-08-10

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-08-08

  bittemi VIP
Sant
2014-08-08

  Connie
Den här är så bra!
2014-08-08

  Per "Läsaren" Sörqvist
Bra sagt
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP