Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är INTE lesbisk;P


Min fästmö gjorde slut

Min fästmö gjorde nyss slut
hon dumpade mig för någon annan
vi har känt varandra i sju år
men det känns som om vi var födda tillsammans
Min fästmö gjorde slut
Det är så vi har sagt
lurat säkert 64 stycken
att vi är systrar
Bästa systrar
bråkar nästan aldrig
Min fästmö gjorde slut
men vi är så lika varandra
alla säger vi är lika till sättet
till utseendet

och alla minnen vi har tillsammans
vi har rest till stockholm
och till spanien tillsammans
Vi satt och söp i min friggebod i somras
Raggade på killar tillsammans
vi pratar om allt
säger jag Elvis has left the building
så fattar du direkt
vi skrattar tills tårarna rinner
vi förlovade oss med en ful ring och ett gummiband
på pendeltåget mellan västerhaninge och Stockholm
jag trodde det var vi föralltid
Men nu har hon gjort slut
Hon dumpade mig för nån annan
Stängde dörren rakt framför näsan på mej
Sover med nån annan
Berättar allt för honom
Vi kan fortfarande skratta åt Elvis has left the building
men nu skrattar någon annan med oss
Någon som hon tror förstår
men nej, det gör han inte, för han är inte vår bror.




Fri vers av Herself
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-03-31 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself