Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett (1) "funktionellt" program- språk. ELLER: sprog. L är en {1} »reserverad« b o k- s t a v.


417 (text) ingår i en [1] serie = se | text- er. Ba+ är [æ]

E-som v finns i
"objekt-
et" bok-stav… så
följande
påstående
i "nu-läge… t"
– okay? Okay så.
Tydligen är "farbrorn"
på "g" (gång) [Å]
med (with) [con] {avec}
en "essä-
samling" – ELLER?
M… i "någon" mån.
20e808.F (1000) är
sannerligen
[förstås]
inte
fel. ELLER: wronix.
Termen wronix = wx | är (formellt) [mycket]
important, viktig…
etc.
1
0
1

2 (summa)
_______________________________

[PAGE-COUNT] . . . . . . . . . . "printer" "Bengt"
OJSAN – 512 copy # på väg [æ] (Ø) till »printer«
"Bengt" – så mycket copy är inte (absolut) [!--------!]
n ö d-
v ä n d-
i g. T e r m-
e n \> Denmark [æ… Ø]
ä r
e t t
m å s t e – i
n u - l ä g e…
t = 29 [prim-
tal] 23 [prim-
tal] 19 [prim-
tal] 17 [prim-
tal] – även 127 och 97 är (sannerlig-
en) prim-
tal.
212.copy [8] (1000)
901.copy [8] (1000)
"summa" [g] (2000)
[format-
et] (parentes)
är [æ]
{m y c k e t}
v i k t-
i g…
t.
T är (förstås) inte t = 29 – enligt: den här (æ)
|tämligen]
tjatiga

ma
nu
a
L
en [1]
00 (0)
11 (2)
01 (1)
10 (1)
En aning (tämligen)
fuzzy = fy
ma
te
ma
ti
k.

------------------------< >------------------------
-------------------------U-------------------------
-------------------------P-------------------------
-------------------------D-------------------------
-------------------------A-------------------------
-------------------------T-------------------------
-------------------------E-------------------------
------------------------< >------------------------


Ba+ fungerar.




Bunden vers av farbror zwed
Läst 156 gånger
Publicerad 2014-08-08 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed