Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gårdagens känsla. Fantastisk, skrämmande, komplett underbar.


Utom kontroll

Jag känner hur blodet hettas upp
Hur tempot ökar i min kropp
Hjärtat går på högvarv, adrenalinet kickar in

Blodet rusar i mina öron, synen försvinner nästan
Jag tappar kontrollen över min kropp

De första tonerna slår emot mig
Och jag exploderar

Jag slungas fram och tillbaka, in och ut ur en dröm
Och fastnar slutligen i ett lugn då jag inte känner någonting
Alla armbågar i ryggen, alla fötter på mina höfter, alla slag i mitt ansikte och mot mitt huvud
De är som bortblåsta

Det enda som känns är hans ord som skär mitt hjärta i minimala men perfekta bitar
Och gitarrerna som sågar vartenda korn av min kropp
Pianot som skalar min själ
Basen som dystert krossar de sista smulorna
Trummorna som håller takten till nedbrytningen av det som är jag

När han slutligen avslutar låten är jag med på vartenda ord, han är i mitt huvud
Han och de andra är jag
De har total kontroll över min minsta rörelse, över min andning, och mina hjärtslag

"I've fallen through".




Fri vers av Lejonhona
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-09 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejonhona
Lejonhona