Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbeloxid


Två väsen strider om min kropp
Två koloxidhyenor över ett kadaver

[Flyktiga, och ljuva att i självömkan indandas]

[Men som stålull i min hals när kvävningsdöden randas]

Två vägar bjuder mig ett lopp
Två stockholmsmaror, under vilka skorna skaver











Fri vers av Exkluderad
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-03-31 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exkluderad