Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara din

Dina varma mjuka händer runt mitt ansikte
dina kärleksfulla djupblå ögon
dina ömma kyssar
får mig ur balans
för ett ögonblick glömmer jag allt
mina fötter lyfter från marken
tiden står stilla
jag tappar kontrollen över min kropp
det är skrämmande men samtidigt underbart
en känsla så ofattbar att den måste upplevas för att förstås
jag grips av lust att få hålla om dig och aldrig släppa taget
få säga hur mycket du betyder för mig
få visa alla att vi hör ihop
för det är du, du för alltid
jag älskar dig
men mina läppar är förseglade
jag kan inte säga allt jag vill säga
jag kan inte visa allt jag känner
du kan aldrig bli min
både du och jag vet varför




Fri vers av Lindtoka
Läst 769 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-10 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindtoka