Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad

jag kunde inte förstå känslan
den var som ny för mig
kunde inte greppa
förstod inget
jag trodde jag höll på att bli galen
jag sa till mig själv
har du inte levt länge nog för att veta vad det är du känner
borde du inte veta
jo, jag vet
har egentligen vetat hela tiden
men förträngt
jag borde vara nöjd med livet
jag borde vara i harmoni med mig själv
men något fattas mig
en del av mig är någon annanstans
en del någon stal




Fri vers av Lindtoka
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-10 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindtoka