Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås en filosofisk lek med ord kring ett alltid lika aktuellt ämne. En smula snack i mejlen ledde fram till denna lilla fundering kring


Ibland är livet mindre invecklat




Somligt är som till
för att avvecklas.

Sådant som gammalt är
och har tjänat ut.

Det vad fortfarande är
men inte längre kan utvecklas.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-12 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP