Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje människa är större än sin situation



På en veranda till sin Själs ofantliga slott lever många människor
och kallar det för sitt Jag. Livssituationen är att hålla verandan fin,
hålla ett vackert och städat sken utåt, medan Själen hålls instängd
under kontroll. Ingenting vore mer befriande än att få öppna
djupjagets alla fönster och portar på vid gavel, och äntligen bli fullt
synlig. Älskad och älskande. Vaken. Den öppna Människan, levande.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-08-11 16:59



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Sanna ord, starkt och vackert förmedlade!
2014-08-16

  C.Degerfeldt
Det är något med att man inte ska blotta sitt inre. Man ska spara, vara försiktig och misstänksam och bete sig som att man har full kontroll. Särskilt om man ska hålla karriären flytande, vänskapslivet växande och statusen i behåll. Funderat en del på detta på sistone, tack för denna text.
2014-08-16

  Teresia Ridell
Vackra ord som du flätar till en skön styrka !
2014-08-16

  Annika Persson
Varje människa är mindre än sin situation.
2014-08-12

    ej medlem längre
Vilken sanning du ger!
2014-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP