Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens tänkvärda 140811

Nöj Dig inte förrän Du har fått svar
på de frågor som Du har
för det är viktigt att Du förstår
så att Du vet vilka val Du skall göra
under de år som kommer och går

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-11 17:08



Bookmark and Share


  Magnus 7.0
Du besitter en vishet
som gör svåra tankar till självklarheter. Tack Angela.
Magnus
2014-08-17

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-08-12

  lodjuret/seglare VIP
För att inte tala om vikten av att öva, öva, utöva
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP