Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det värsta som kan drabba en människa?

 

Sjukdom? Krig? Döden? Något annat?
Ja: Ensamhet och Psykisk sjukdom samtidigt.
Att tappa bort sej själv... och ingen, ingen hör av sej.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2014-08-12 19:30



Bookmark and Share


  Annika Persson
Eller att drabbas hårt av kvinnofridsbrott och hemfridsbrott
för att sedan gå omkring och vara oerhört missnöjd.

2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP