Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vägrar

Jag tror på
att livet
visar mig rätt väg
denna gång

Jag vägrar
släppa taget
tills jag ser
att jag inte har alltför fel.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-13 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson