Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*512 är (troligen… É) inte [:] fel. Därest ej {förstås} wronix. 425 ånyo? Tydligen, ja.


425 på gång. Ånyo [u… <] (>) ingen lång sång. Med färg. *512

Komplementet färg 

förhöjde 

farbrorns = fs (fs) 

poeserande = pe (pe) [persilja] 

en aning. En ej oerhört = ot (not before: nicht) [ne… pas] 

lång sång. Enligt föregående, förstås. Å är (sannerlig-

en) inte å

ä

ö

är

(sannerlig-

en)

inte (ac)

fel.

Eller: wronix.

Written by

farbror zwed (fråge-

tecken) 

datering-

en får

bli

en

senare = se (verbose) [till exempel]

fråga. Och fråga är /naturligtvis…

inget verb. Före brev/ förstås.

Howdy poetry = py / writers… en plur-form (tabulering) [före… <] (>) etc.  

--- --- --- --- beep före [förstås] form-feed | etc.




Fri vers av farbror zwed
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-14 13:03



Bookmark and Share


  farbror zwed
en och annan
minns
(tydligen)
gamle
Snoddas – bandy føre howdy / etc.
2014-08-19

  Nanna X
det blir flottare med färg
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed