Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett suddigt minne...

Ibland funderar jag
varför tankarna inte kan stå still
när jag vill tänka på något
men hjärnan inte vill.

Jag försöker hålla fast
en tanke i mitt sinne
men bort flyger tanken,
och blir bara ett suddigt minne.




Bunden vers (Rim) av Tricia Johansson
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-14 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson