Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag fryser


det är förjävla kallt

"Höstmys!"
försöker jag intala mig när solen inte når att värma
min frusna lekamen

Men jag luras inte nämnvärt.




Fri vers av Deadly
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-14 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deadly