Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ilskan.


jag lägger inte ner vapnen idag heller

Jag lägger inte ner vapnen
idag heller

Du kan säga vad du vill
om mig och mina brister, gudarna ska veta
att jag sett och vidrört dem alla
Och aldrig glömmer jag bort dem
när du ständigt är där och petar vareviga minut

Du kan göra vad du vill med mig,
det spelar ingen roll hur hårt du slår,
jag tänker inte släppa mina vapen
jag vägrar retirera

Jag är inte säker på när
jag blev din nemesis
jag kan inte minnas att vi tagit en ed
men om det är vad du behöver
så står jag här
redo att slåss och försvara

för gudarna ska veta
exakt vad jag är gjord av
och när kriget rasar mot porten
ska jag aldrig släppa mina vapen

jag vägrar retirera




Fri vers (Fri form) av Deadly
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-07 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så kraftfull!
medryckande text!
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Deadly