Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotskav

Så hårt du trampar på mitt liv
Så löst du känner mina ord
Så tungt du dränker perspektiv
Sliter sulan på din sko





© georgmoller.se




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-15 17:10



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller