Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots allt...


Den Rätta Vägen



Har så hemskt svårt å förstå -
varför jag ska ligga lågt -
å vilja gå genom eld,
ej tänka alls på mig själv,-
inte skörda vad jag sår -
å förnedras - sexuellt!

Jag märker, ju, hur det är!
Alla vill ha mig breve,
föst åt sidan, utanför.
-Säj vad är det som er stör
i att se mig på teve?
Är allting ej som det bör?

Provokationer haglar!
Vill slås med tänder, naglar!
Skall få Hämnd mot Fienden,-
som har fel, kvinnor som män!
De jagar mina dagar --
-- å önskar ta mitt Liv, sen!

Sluta mig förorätta!
Eller, måste jag sprätta
upp hela det systemet,
som bygger på Problemet?
Min Väg är ej den lätta,-
- i detta enda Livet!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-16 09:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Livets väg är inte alltid lätt...
2014-08-18

  ULJO
Din väg är den rätta för dig
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf