Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår Historia: Lucifers Trollerier, - gång på gång...


Ur gammelkopplerskans Journal



Uppfyllda Ideal
till form & färg,
å INTE fejka där,
kan vara knepigt!

Med allas blickar
riktade mot lilla
kussimurran är mer
genant - än mysigt!

Yrkesstolta horor
ler brett,- men inte
av vänlighet,- mot
lurade väninnor!

Det är ett djävla
Oväsen
i Massmedia, en
Trollkarl terrar folk!

Delad spis mellan
man & kvinna, kunde
vart så annorlunda.
Men allt gick annan väg!

Alla vill vara skyldiga,-
- men ingen är det.
Inte ens Satan, alltså!
Mången var evigt oskuld!

Synd att lite synd
ska straffa sig så!
Men jag är inte allas
lovliga villebråd!

I en djungel av
förbud å tabun
tar jag mig fram i
mjuka mockasiner.

Överallt - dessa
bedragna kvinnor, som
stirrar in emot
fjärran, svarta solar.

Å, hororna som ligger
ibland snåren å
sprätter med låren å
skvätter sitt slem!

I Forntiden var jag
en kopplerska till
såväl allianspartier
som bordellverksamhet.

Jag led utav å ej
vara en hora, själv,-
- men gladdes åt å ej
vara nånns fru...

Nu, känner jag Hat
mot det gamla horeriet -
- fastän alla blivit
horor å torskar, för gott!

Nånnstans är nånnting
väldigt, väldigt FEL!
Jag känner hård press
från Sol å System.

Jag vill ha nånn å
älska -- fullt ut!
Han skulle, nog, vara
oerhört lycklig med mig.

Men, en sådan Kärlek
är, i Satans Lag, -
Förbjuden, - vilket
smärtat många!

Hallickar, horor, äkta
hälfter å häxor, - nu,
är alla av oss samtliga
av de 4 fakulteterna!

De förbereder hemska
Bedrägerier av en annan!
Skall ta hjälp av Magi --
för å stävja skiten!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-16 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf