Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tranuppvisning

Tre tranor på fält
par och unge på sydflykt
hannen fjädrar sig




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-16 17:35



Bookmark and Share


  Deva
Fin trerading!
2014-08-18

  Jan Widströmer VIP
Vackert att tänka sig,väl formulerat i anknytning till årstiden
2014-08-18

  Anya VIP
Härligt ord: sydflykt. Är det det många sysslar med som drar till Thailand och Medelhavet också?
2014-08-18

    ej medlem längre
bra Gunnel!
2014-08-17

  RitaBrunner
Vemodigt när de ska iväg för då vet man att hösten är på ankommande. Ståtliga fåglar är de!
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP